Praktische zakenIndex:
» Afmelden
» Namenlijst met foto's
» Koorkleding bij optredens
» Nieuwsbrief
» Telefooncirkel


Afmelden

In een koor zingen is teamwork. Wij verwachten dan ook dat je zoveel mogelijk aanwezig bent. Bedenk wel dat als je een keer afzegt en er worden nieuwe liederen ingestudeerd, je zelf initiatief moet tonen om de achterstand in te halen. Het is niet de bedoeling dat andere koorleden nadeel ondervinden van jouw afwezigheid.

Afmelden kan telefonisch op de woensdag of per e-mail voor 19.00 uur bij: Nelleke Teuling

Namenlijst met foto's

Voor elk koorlid is een lijst beschikbaar met de namen van de koorleden voorzien van een pasfoto. Als je nieuw bent op ons koor, maakt dat het wat makkelijker om een naam aan een gezicht te koppelen. Je hoeft dan niet steeds de naam te vragen van degene waarmee je in gesprek bent. Via de zogenaamde ‘smoelenlijst’ ben je er dan snel achter met wie je in gesprek bent.

Koorkleding bij optredens

Tijdens uitvoeringen zijn we meestal in het zwart gekleed. We hebben geen speciale koorkleding, dus je kunt zelf kiezen welke zwarte kleding jij wilt dragen. Om het geheel op te vrolijken, kiezen we altijd voor accessoires in een accentkleur. Je kunt hierbij denken aan een shawl, horloge, ketting, oorbellen en armbanden. Het koor stelt speciaal voor de optredens een multomap beschikbaar, waarvan de voorkant voorzien is van een plastic insteekhoes. In deze hoes komt een blad met het logo van het koor eveneens in de accentkleur die voor het optreden is gekozen.

Nieuwsbrief

Ongeveer vijf keer per jaar verschijnt er een Nieuwsbrief. Deze wordt zoveel mogelijk verspreid per e-mail. Hierin wordt de programmering voor de optredens doorgegeven, een agenda, huishoudelijke mededelingen, nieuwe en vertrekkende leden en extra activiteiten.

Telefooncirkel

Als de repetitie op het laatste moment niet door kan gaan, wordt er gebruik gemaakt van een telefooncirkel, zodat iedereen tijdig op de hoogte is.